Lifeline Care Barn 30 st

  • 129 SEK
  • 103 SEK
I lager.
✔️Fri frakt från 299 kr
✔️1-4 vardagars snabb leverans
✔️Mängdrabatt
Varumärke: Lifeline-Care
Payment Services List
Beskrivning

praktiska twist-off kapslar med Omega-3 och vitamin D för barn under 3 år Lifeline Care BARN har utvecklats för barn under 3 år och innehåller en ren fiskolja med högt innehåll av DHA. DHA hjälper till att bibehålla normal syn och normal hjärnfunktion. Fiskoljan är filtrerad med PureMax-teknik, vilket minskar problem med att sluka. D-vitamin är nödvändigt för att barns ben ska växa normalt och bidrar till immunsystemets normala funktion hos barn. Innehåller 10 μg (mikrogram) vitamin D i enlighet med de norska hälsomyndigheternas rekommendationer. För små barn är det extra viktigt att välja en Omega-3 olja med låg halt av oönskade ämnen som tungmetaller och miljögifter då barnets leverfunktion inte är färdigutvecklad. PureMax™ patenterade rengöringsprocess har en sådan dokumenterad kvalitet och är lämplig för barn under 3 år. Det rekommenderade intaget för barn under 3 år är en kapsel per dag. Vrid eller skär av änden av kapseln och krama ut innehållet direkt i munnen eller blandat i mat. För barn under ett år som helt eller delvis får bröstmjölksersättning rekommenderas att konsultera en läkare/sjukvårdspersonal. Lifeline Care-barn tillgodoser enkelt barnets behov av både Omega-3 och vitamin D. Hälsomyndigheten rekommenderar dagliga tillskott av D-vitamin från fyra veckors ålder.

Dosering & användning

En twist-off kapsel dagligen. Vrid eller skär av änden av kapseln och lägg innehållet på en sked för att ge det direkt till barnet. Blanda eventuellt innehållet i en drink eller i mat. Innehåller 503 mg omega-3 och 10 mcg vitamin D per daglig dos (en kapsel).

Innehåll

fiskolja (triglycerider), kolekalciferol (vitamin D), antioxidant (d-alfa-tokoferol), kapselskal (gelatin, stabilisator glycerol), arom (naturlig citrus). Kapselskalet består av gelatin från nötkreatur.

Paketfakta
EAN: 7090021581308
Förpackningsstorlek: 30 st