Great Earth Biocell Collagen 60 kapslar

  • 283 SEK
  • 241 SEK
I lager.
✔️Fri frakt från 299 kr
✔️1-4 vardagars snabb leverans
✔️Mängdrabatt
Varumärke: Great-Earth
Payment Services List
Beskrivning

BioCell Collagen II + Hyaluronsyra är ett kosttillskott som innehåller en kombination av  kollagen typ II, kondroitin oBioCell Collagen kosttillskott innehåller en kombination av kollagen typ II, kondroitin och hyaluronsyra. Dessa tre ämnen är viktiga för kroppens leder, hud och bindväv.

Det finns olika typer av kollagen. Kollagen typ II är den dominerande typen av kollagen i ledbrosket. BioCell Collagen produceras genom en patenterad process som ger ett snabbt och effektivt upptag i kroppen. Kapslarna innehåller även vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och hudens normala funktion.

Källan till de aktiva ingredienserna i produkten är kycklingbrosk. Kycklingbrosk liknar det mänskliga ledbrosket mycket och tas därför lätt upp av kroppen. Extraktet produceras av hormon- och antibiotikafria kycklingar.

Dosering & användning

Rekommenderat intag: 2 kapslar dagligen i samband med måltid. Sväljes hela, eller kan du öppna kapslarna och blanda ut pulvret i vatten eller strö det på en sked yoghurt eller blanda i en smoothie.

Innehåll

BioCell Collagen® (hydrolyserat kollagen typ II, kondroitinsulfat, hyaluronsyra), vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), fullkornsrismjöl, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), vitamin C (askorbinsyra).

Paketfakta
EAN: 7350031362572
Förpackningsstorlek: 60 kapslar