Pharma Nord Bio-Fiber 120 tabletter

  • 115 SEK
I lager.
✔️Fri frakt från 299 kr
✔️1-4 vardagars snabb leverans
✔️Mängdrabatt
Varumärke: Pharma-Nord
Payment Services List
Beskrivning

Bio-Fiber är ett kosttillskott utan tillsatta näringsämnen. Varje tablett innehåller en balanserad mix av 460 mg naturliga, lösliga och olösliga vegetabiliska fiber. Fibrerna kommer från citronpektin och från sockerbetor och kompenserar för det relativt låga innehållet av fiber i moderna kosthållningar.

  • Bra för tarmfunktionen
  • Naturliga fibrer från sockerbetor och citronskal
  • Extra högt fiberinnehåll: ca. 70 % kostfiber
  • Både lösliga och olösliga fibrer
  • Lätt att svälja
  • Tillverkat under dansk farmaceutisk kontroll

Bio-Fiber är användbart i att stödja matsmältningen eftersom det förbättrar kroppens förmåga att bli kvitt avfall samtidigt som den ger stöd åt tarmen för tömning regelbundet och effektivt.

En balanserad kost bör innehålla både lösliga och olösliga fibrer. Bio-Fiber kombinerar dessa två typer av fiber i en tablett.

Dosering & användning

4-12 tabletter dagligen efter behov. Svälj tabletterna hela med rikligt med vätska. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas.

Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Lämplig för vegetarianer. Förvaras i rumstemperatur. Bör ej förvaras i direkt solljus. Förvaras utom räckhåll för småbarn.

Innehåll

Innehåll per 4 - 12 tabletter:
Kostfibrer 1840 - 5520 mg

Ingredienser: Löslig och olöslig fiber från citrusskal och sockerbeta, Klumpförebyggande medel (polyvinylpyrrolidon), Fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa), Klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror), Konsistensmedel (kiseldioxid), Ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa).

Paketfakta
EAN: 5709976210400
Förpackningsstorlek: 120 tabletter