Pharma Nord Bio-E-Vitamin 60 kapslar

  • 269 SEK
I lager.
✔️Fri frakt från 299 kr
✔️1-4 vardagars snabb leverans
✔️Mängdrabatt
Varumärke: Pharma-Nord
Payment Services List
Beskrivning

Bio-E-Vitamin är mjuka kapslar som innehåller 290 mg (430 internationella enheter) E-vitamin i form av d-a-tokoferol. E-vitamin har en funktion som antioxidant och skyddar kroppens celler mot oxidativ stress. E-vitamin är ett fettlösligt vitamin och Bio-E-Vitamin ska därför tas tillsammans med en måltid för bästa möjliga upptag i kroppen.

Alla Pharma Nords produkter tillverkas på företagets egna fabrik i Danmark under farmaceutisk kontroll för att dokumentera kvalitet, säkerhet och effekt.

Dosering & användning

1 kapsel dagligen för vuxna. Rekommenderas inte under graviditet eller för ammande. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur. Bör ej förvaras i direkt solljus. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Innehåll

Innehåll per 1 kapsel (%DRI):
Vitamin E (D-alfa-tokoferol) 290 mg (2417%)

DRI = Dagligt referensintag

Vitamin E (d-α-tokoferol i naturlig form), SOJAolja, kapselskalet (gelatin, från nötkreatur), fuktighetsbevarande medel (glycerol, renat vatten).

Paketfakta
EAN: 5709976293205
Förpackningsstorlek: 60 kapslar