Semper Magdroppar 10 ml

  • 155 SEK
I lager.
✔️Fri frakt från 299 kr
✔️1-4 vardagars snabb leverans
✔️Mängdrabatt
Varumärke: BioGaia
Payment Services List
Beskrivning

Semper Magdroppar är en oljelösning med bakteriekultur. 5 droppar ger den rekommenderade dagliga dosen av 100 miljoner Lactobacillus reuteri Protectis®, som är anpassade till att trivas i magen och tarmen. 

Dropparna innehåller Lactobacillus reuteri DSM 17938 (Protectis®) suspenderade i olja och är avsedda för både barn och vuxna. Dropparna kan tas tillsammans med mat och dryck eller direkt på en sked. Det gör det enkelt att ge dropparna till både små barn och spädbarn. 

Rekommenderad daglig dos: 5 droppar (för både barn och vuxen) en gång per dag. Kan med fördel även användas under graviditet och amning.

Dosering & användning

Rekommenderad daglig dos: 5 droppar, en gång per dag. I flaskan finns en liten vit "torkremsa" för att säkra produktens hållbarhet. Torkhjälpmedlet kan inte passera genom droppinsatsen och droppinsatsen bör alltså inte tas bort från flaskan. Oöppnad flaska förvaras i rumstemperatur (max 25 grader) och utom räckhåll för barn. Plaststickan som ligger i flaskan möjliggör att produkten kan fortsätta förvaras i rumstemperatur (max 25°C) i 3 månader efter öppnandet.

Innehåll

Ingredienser: Solrosolja, Lactobacillus reuteri DSM 17938, fullhärdad rapsolja.

Paketfakta
EAN: 7310100683045
Förpackningsstorlek: 10 ml