Minami MorDHA Original Omega-3 80% 60 kapslar

  • 349 SEK
  • 244 SEK
I lager.
✔️Fri frakt från 299 kr
✔️1-4 vardagars snabb leverans
✔️Mängdrabatt
Varumärke: MINAMI
Payment Services List
Beskrivning

MINAMI® MorDHA Original (80%) är en ren fiskolja. Denna högkoncentrerade omega-3 är speciellt framtagen för gravida, ammande och de som försöker bli gravida.

Moderns intag av DHA bidrar till att ögonen och hjärnan utvecklas normalt hos foster och spädbarn som ammas. Den gynnsamma effekten uppnås genom ett dagligt intag av 200 mg DHA utöver det rekommenderade dagliga intaget av omega-3-fettsyror för vuxna, dvs. 250 mg DHA och EPA. En högre dos DHA är även lämplig för äldre i syfte att bibehålla hjärnans och synens normala funktion.

Minami MorDHA omega-3 är renad och fiskoljan är certifierad av miljöorganisationen Friend of the Sea.

Kapseln är av fiskgelatin och har en naturlig citronsmak. Lämnar ingen eftersmak.

För gravida och ammande kvinnor

Dosering & användning

För gravida och ammande och kvinnor som försöker att bli gravida. Även för äldre som behöver DHA. För vuxna: 1 kapsel per dag. Softgelkapslar med citronsmak som kan sväljas, tuggas eller stickas hål på. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. MINAMI® MorDHA Original kan användas säkert både före och under graviditet och amning. Kan användas tillsammans med multivitaminer för gravida.

Innehåll

FISKolja/FISKEolie (ansjovis, sardin och makrill), FISKgelatin, fuktighetsbevarande medel/fugtighedsbevarende middel (glycerol), naturlig citronarom, antioxidationsmedel/ antioxidant (rosmarinextrakt och tokoferolrika extrakt).

Paketfakta
EAN: 5425018611188
Förpackningsstorlek: 60 kapslar