Pharma Nord Bio-NADH 60 tabletter

  • 345 SEK

Tillfälligt slut i lager, på väg från leverantör!

✔️Fri frakt från 299 kr
✔️1-4 vardagars snabb leverans
✔️Mängdrabatt
Varumärke: Pharma-Nord
Payment Services List
Beskrivning

Niacin och NADH med långsam frisättning! Bio-NADH från Pharma Nord är ett kosttillskott som består av vita tabletter som var och en innehåller 250 mg niacin och 2 mg NADH. Den rekommenderade dosen av Bio-NADH är två till tre tabletter dagligen. Formulan i produkten är utvecklad av Pharma Nord och baserad på vetenskaplig forskning. De aktiva ämnena i tabletterna frisätts långsamt, vilket ger optimalt upptag och nyttjande i kroppen. NADH är den reducerade formen av NAD (nikotinamidadenindinukleotid) och är ett ämne som finns i alla levande celler i människokroppen. NAD klassificeras som ett coenzym, alltså ett ämne som möjliggör för biokemiska reaktioner att ske i kroppen. Niacin är ett vitamin som bidrar till att minska trötthet och utmattning och till normal energigivande ämnesomsättning. Lämplig för veganer och vegetarianer. Alla Pharma Nords produkter tillverkas på företagets egna fabrik i Danmark under farmaceutisk kontroll för att dokumentera kvalitet, säkerhet och effekt.

Dosering & användning

Rekommenderad daglig dos: 1 tablett 2-3 gånger dagligen. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn.

Innehåll

Innehåll per 2 tabletter (% av DRI) / per 3 tabletter (% av DRI):
Niacin 500 mg NE** (3125%) / Niacin 750 mg NE** (4688%)
NADH 4 mg (*) / NADH 6 mg (*)
*Dagligt referensintag ej fastställt
**NE: niacinekvivalenter

Ingredienser: Fyllnadsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, mikrokristallin cellulosa), niacin (nikotinamid, nikotinsyra), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror), NADH.

Paketfakta
EAN: 5709976294202
Förpackningsstorlek: 60 tabletter