Pharma Nord Bio-Calcium+D3+K1+K2 150 tabletter

  • 185 SEK
I lager.
✔️Fri frakt från 299 kr
✔️1-4 vardagars snabb leverans
✔️Mängdrabatt
Varumärke: Pharma-Nord
Payment Services List
Beskrivning

För bibehållande av stark benstomme och tänder Bio-Calcium+D3+K1+K2 innehåller viktiga näringsämnen för benstommen. Kombinationen av kalcium, vitamin D3, vitamin K1 och K2 stödjer bibehållande av normal benstomme. Kalciumet joniseras i magen och kalciumjonerna absorberas extra bra i tarmen med hjälp från vitamin D3.

En av de viktigaste funktionerna kalcium har är dess roll i bibehållandet av normala tänder och benstomme. Vitamin K absorberas i tunntarmen och hjälper till att bibehålla normal benstomme samt normal blodkoagulation. Alla Pharma Nords produkter tillverkas på företagets egen fabrik i Danmark under farmaceutisk kontroll för att dokumentera kvalitet, säkerhet och effekt. Lämplig för vegetarianer.

Dosering & användning

Rekommenderad daglig dos: 2 tabletter dagligen. Tabletten kan sväljas hel men är också lämplig som tuggtablett. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur, ej i direkt solljus. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Innehåll

Innehåll per 2 tabletter (%DRI):
Kalcium 1000 mg (125%)
Vitamin D 10 µg (200%)
Vitamin K 70 µg (93%)

DRI = Dagligt referensintag

Ingredienser: Kalcium (kalciumkarbonat). Sötningsmedel: sorbitol. Klumpförebyggande medel: polyvinylpyrrolidon. Sötningsmedel: xylitol. Ytbehandlingsmedel: hydroxipropyl-metylcellulosa. Klumpförebyggande medel: magnesiumsalter av fettsyror, pepparmintpulver. Konsistensmedel: kiseldioxid, Vitamin K (fytomenadion, menakinon), Vitamin D3 (kolekalciferol).

Paketfakta
EAN: 5709976131507
Förpackningsstorlek: 150 tabletter